Inloopdagen voor mantelzorgers in Parkstad en Schinnen

De behoefte aan mantelzorgers neemt door de vergrijzing alleen maar toe. Afbeelding: ANP

Het Steunpunt voor Mantelzorgers houdt maandelijks in Parkstad en Schinnen inloopbijeenkomsten.

Mantelzorgers en zorg vrijwilligers kunnen er onder het genot van een kopje koffie hun verhaal vertellen of juist de zorgen even van zich afzetten. Aan de bijeenkomsten is maandelijks een thema gekoppeld. Voor de maand januari is dat voor Kerkrade en Beekdaelen.

Vragen

In Beekdaelen is dat op 15 januari en verder elke derde woensdag van de maand, van 10.00 tot 12.00 uur, in Zorgcentrum Op den Toren, Valkenburgerweg 67 in Nuth. Voor Kerkrade is dat op 9 januari en verder elke tweede donderdag van de maand, van 14.00 tot 16.00 uur in Verpleeghuis Hambos, Multiruimte 2 (Begane grond), Kapellaan 2. Nadat het thema besproken is, kunnen algemene vragen met betrekking tot mantelzorg gesteld worden, desgewenst individueel. Wie zorgt voor een zieke of hulpbehoevende (thuis of in een verzorgingshuis) is welkom. Aanmelden is niet nodig. Deelname en koffie en thee zijn gratis.

Kijk voor meer informatie op www.mantelzorgparkstad.nl

Telefoonnummer: 045-2114000.

Door Wil Wagenvoort

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Beekdaelen