Eigenaar Yagua Skybar in Nedinscotoren maakt doorstart met Thais restaurant

Het uitzicht vanuit het restaurant (archiefbeeld). Afbeelding: Lé Giesen

Yagua Skybar in de Nedinscotoren in Venlo heeft een doorstart gemaakt. In 2018 sloot het restaurant op de zesde etage zijn deuren, maar sinds kort kan er weer gegeten worden in het Thais restaurant Narak.

,,We zijn op de zondagen in oktober begonnen met een proef. In november hebben we besloten om vier dagen in de week open te gaan”, zegt marketingmanager en planner Gino van Lin. Het interieur is voor het nieuwe restaurant aangepast.

Panorama

De ambiance is ‘sky-high’ en bezoekers kunnen genieten van een weids panorama over de stad. Het uitzicht is niet nieuw voor de Venlonaren. Van 2016 tot en met 2018 was Yagua Skybar gevestigd in het industriële rijksmonument.

Steven Gommans besloot met zijn toenmalige compagnon uit elkaar te gaan. Daarna was het restaurant ruim één jaar gesloten. „Met Narak willen we onze doelgroep verbreden. De gerechten zijn goedkoper dan voorheen. Mensen met minder geld in de portemonnee kunnen dus bij ons terecht”, zegt Van Lin.

Het Thais restaurant is van zondag tot en met donderdag geopend.

Door Chantalle Donné

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen