Rijstevlaai Jan Linders wint titel Beste Product van Nederland

Bron © WijLimburg

Afbeelding: WijLimburg/Jan Linders Supermarkten

Een vlaai van Jan Linders Supermarkten is door het publiek verkozen tot Beste Product van Nederland. De Korengoud Rijstevlaai met slagroom is de gelukkige winnaar.

In de afgelopen maanden beoordeelden meer dan 37.000 consumenten 128 producten in ruim veertig categorieën. De vlaai van Jan Linders kreeg de hoogste waardering. Het was dubbelfeest voor deze vlaai, want het product won ook de hoofdprijs in de categorie Banket.

Trots

„We zijn ontzettend trots dat onze klanten de rijstevlaai met slagroom hebben verkozen tot het allerbeste Product van het Jaar 2019-2020”, aldus Bart van Loon, category manager Vers bij Jan Linders Supermarkten. „Kwalitatieve producten uit onze eigen streek zijn een belangrijke pijler voor onze formule. Deze vlaai is hier een mooi voorbeeld van.”

Door Ludo van Denderen

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen