Harmonie Reuver opent jubileumjaar met nieuwjaarsconcerten

Suzan Seegers is een van de artiesten die meedoet aan de nieuwjaarsconcerten. Afbeelding: Harmonie Reuver

Om het jubileumjaar goed te beginnen, trapt het Philharmonisch Gezelschap Reuver af met twee nieuwjaarsconcerten op 4 en 5 januari in zalencentrum De Schakel. De harmonie viert in 2020 het honderdvijftigjarig bestaan.

Op het affiche van de nieuwjaarsconcerten prijkt onder meer de naam van Suzan Seegers, die landelijke bekendheid verwierf met haar deelname aan ‘Op zoek naar Evita’. Ook Rob Reyners die al eerder tijdens het nieuwjaarsconcert van de Reuverse harmonie optrad, is van de partij. Hij zingt, dirigeert, speelt bugel, trompet en piano, maakt theater, sketches, schrijft gedichten, componeert, arrangeert, produceert en geeft les. Daarnaast leveren verschillende lokale artiesten en solisten een bijdrage aan beide uitvoeringen. Geert Schrijvers begon zijn muzikale carrière bij het Philharmonisch Gezelschap. Hij is werkzaam als dirigent, componist en arrangeur, maar zijn rol tijdens het concert is die van solist op de klarinet. Emiel Ketellapper timmert als zanger aan de weg en treedt met de Reuverse band Net Oet Bed tijdens het carnavalsseizoen in heel Limburg op. Daarnaast verschijnen solisten uit eigen gelederen op het podium, zoals Luc Verhaegh en Anique Lenders op saxofoon. Als klap op de vuurpijl heeft de harmonie nog een verrassing in petto.

Op zaterdag begint het concert om 20.00 uur, daags erna wordt om 11.00 uur gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.harmoniereuver.nl en tijdens de voorverkoop op zondag 22 december van 11.00 tot 13.00 uur in café Ronckenstein.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Beesel