Tentoonstelling en show van kleindieren

Meer dan 1100 kleindieren worden geshowd tijdens De Maasdalshow. Afbeelding: Stichting De Maasdalshow

Sporthal De Roerhal aan de Angsterweg 8 in Vlodrop is op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 december het domein van de Maasdalshow Open Kleindieren Tentoonstelling.

Tijdens deze kleindierenshow in kerstsfeer kunnen bezoekers meer dan 1100 dieren bewonderen zoals konijnen, cavia’s, (dwerg)hoenders, sierduiven, sier- en watervogels in diverse rassen en variëteiten. De tentoonstelling is voor het publiek geopend op vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur en zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Bezoekers kunnen dan tevens met de fokkers praten en misschien wel inspiratie opdoen om een nieuwe hobby te starten. De entree is een vrije gave. Meer informatie over De Maasdalshow is te vinden op www.demaasdalshow.nl en www.facebook.com/demaasdalshow

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Roerdalen