Neudecker groot twijfelgeval tegen PEC Zwolle

Richard Neudecker. Afbeelding: Pro Shots -Joep Leenen

Richard Neudecker ontbreekt hoogstwaarschijnlijk in de wedstrijd van VVV zaterdagavond (19.45 uur) tegen PEC Zwolle door een blessure.

Naast Neudecker kan interim-trainer Jay Driessen sowieso niet beschikken over de geschorste Danny Post en de geblesseerde Lee Cattermole.

Jay Driessen kan door het ontbreken van Post en Cattermole niet beschikken over een echte controleur op het middenveld. ,,Dat betekent dat Evert (Linthorst) en Peter (Van Ooijen) meer verdedigende arbeid moeten verrichten”, zegt Driessen.

VVV won vorig seizoen twee keer van PEC. De Venlose club heeft momenteel twee punten meer dan de Zwollenaren en verkeert in een goede vorm met zes punten de laatste twee thuisduels. Tussendoor werd er maar nipt van titelkandidaat AZ verloren.

Driessen wil VVV echter niet als favoriet bestempelen. ,,Nee, zeker niet als je naar hun voorhoede kijkt. Achterin is PEC weliswaar kwetsbaar, maar is het is gewoon fifty-fifty.” Voorafgaand aan de wedstrijd tegen PEC zal er afscheid worden genomen van oud-trainer Maurice Steijn die afgelopen zomer naar Al Wahda vertrok, maar daar zoals bekend al snel werd ontslagen.

Opstelling VVV: Kirschbaum; Pachonik: Röseler, Kum, Janssen; Linthorst, Van Ooijen, Opoku; Sinclair, Soriano en Wright.

Bekijk hier de nieuwste aflevering van ‘Komt dat Schot’, het online voetbalprogramma van De Limburger:

Kom Dat Schot #20. Video: De Limburger

Door Qasim Hakim

Nieuw: Voetbaluitslagen

Hier vind je alle voetbaluitslagen, de standen en het programma van de Eredivisie t/m de 5e klasse.

> Bekijk hier de voetbaluitslagen