Laatste boeren weg bij Eindhoven Airport

Bron © ANP

Afbeelding: ANP

De actie van boze boeren bij Eindhoven Airport is voorbij. De laatste boeren rijden met hun tractoren weg van het luchthaventerrein. Het vertrek van de tractoren leidt niet tot grote verkeersproblemen rond Eindhoven. De avondspits was niet veel drukker dan normaal.

Het vliegverkeer op de luchthaven is ondanks de protesten gewoon doorgegaan. Wel hebben enkele mensen hun vlucht gemist als gevolg van de protesten, zei een woordvoerder.

Lees ook: ME blokkeert weg voor boze boeren bij Eindhoven Airport

De boeren trokken vrijdag onverwacht naar de luchthaven. Ze waren vrijdag eerst in Den Bosch voor een protest tegen het stikstofbeleid. Hun tocht richting Eindhoven zorgde voor flinke vertraging op de A2.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen