Overvallen Geleen gepleegd door dezelfde mannen

Afbeelding: track ‘88

De drie gewapende overvallen die vorige week plaatsvonden in Geleen houden verband met elkaar.

Maandag werden een 21-jarige man uit Geleen en een 19-jarige man uit Arnhem worden opgepakt voor de gewapende overval op supermarkt Aldi aan de Jos Klijnenlaan. L1 meldt dat het zou gaan om een Syrische tiener die illegaal in Nederland verblijft en een eveneens uit Syrië afkomstige man die rechtmatig in Nederland verblijft en woonachtig is in Geleen.

De twee mannen hebben naast de overval op de Aldi, die zondag 8 december plaatsvond, ook de overvallen van vrijdag 6 december op slijterij Gall & Gall aan de Rijksweg en de overval op friture Snackpoint aan de Rembrandtlaan op hun geweten. Bij die laatste overval werd niks buit gemaakt omdat de eigenaresse de twee verjoeg met een mes.

Lees ook:Eigenaresse friture in Geleen verjoeg bewapende overvallers met mes

Door Paul Dolhain

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen