Gezamenlijk oliebollenconcert door fanfares uit Vlodrop en Maria-Hoop

Afbeelding: fanfare Wilhelmina Vlodrop

De fanfares Wilhelmina uit Vlodrop en St. Paulus uit Maria-Hoop verzorgen op ‘derde kerstdag’, vrijdag 27 december het traditionele oliebollenconcert in zaal Roerzicht aan de Grootestraat 36 in Vlodrop.

Naast kerstmuziek brengen de beide fanfares ook werken uit het bijna voorbije jaar ten gehore. Ook wordt er nog een knipoog gemaakt naar het jubileum circusconcert dat beide muzikale gezelschappen in oktober gezamenlijk op het podium brachten. Naast de fanfares verzorgt ook het jeugdorkest van Herkenbosch/Vlodrop een optreden. De leerlingmuzikanten van de Vlodropse fanfare zullen de aanwezigen muziek laten horen op het klokkenspel. Tussen de optredens door worden korte eindejaarsgedichtjes voorgedragen.

Het oliebollenconcert begint om 20.00 uur en de entree bedraagt 5 euro inclusief een kop koffie of thee en een oliebol of wafel.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Roerdalen