Video: Zuyderland hoopt met ludieke lipdub nieuw personeel te werven

Afbeelding: Screenshot

De medewerkers van de afdeling operatiekamers van het Zuyderland-ziekenhuis in Sittard-Geleen hebben een kerst lipdub online geplaatst. Ze hopen daarmee nieuw personeel te werven.

De clip begint met de Kerstman die in een ambulance arriveert bij het ziekenhuis. Het personeel brengt hem vervolgens al zingend en springend, op de klanken van All I Want For Christmas For You van Mariah Carey, naar de operatiekamer. Even later is de Kerstman weer helemaal opgeknapt en swingt hij mee met de medewerkers.

Vacatures

Op het einde van de clip verschijnt een oproep om naar de vacaturesite van het ziekenhuis te gaan. Zuyderland zoekt ongeveer tien anesthesiemedewerkers, vijf recovery-verpleegkundigen en tien operatieassistenten.

Succesvol

De lipdub wordt goed ontvangen en is inmiddels meer dan 300 keer gedeeld en heeft meer dan 1000 likes. Of de oproep daadwerkelijk sollicitanten oplevert is onduidelijk.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen