Bekende Limburgers dompelen zich onder in kerstsferen

Max Verstappen, Alex Albon en André Rieu zijn in de kerststemming. Afbeelding: Twitter Max Verstappen en Facebook André Rieu

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

De Venlose zanger Lex Uiting woont al jaren boven de rivieren, maar voor heel even was hij weer in ‘t zuuje. Oma Joke was blij om haar kleinzoon te zien.

Dit bericht bekijken op Instagram

zondag in ‘t zuyden bij Oma ??

Een bericht gedeeld door LEX (@lexuiting) op

De kerstconcerten in de geboorte- en woonplaats van André Rieu zijn achter de rug. Tijd voor de maestro om zich met het kerstdiner bezig te houden. Hij is duidelijk in opperbeste kerststemming.

Gehuld in een kersttrui kwamen Red Bull-coureurs Max Verstappen en Alex Albon de afgelopen dagen in de juist sfeer. ‘Hoe verschrikkelijk is dit? Mijn vader zou teleurgesteld zijn’, zegt de Limburger over zijn ‘foute’ kersttrui. In de video geven de ploeggenoten elkaar kerstcadeaus en hebben ze de grootste lol met elkaar. ‘Ik ga dood’, schatert Verstappen het uit.

We blijven nog even bij familie Verstappen. Jos Verstappen plaatst een familiekiekje op zijn social media.

Dit bericht bekijken op Instagram

Merry Christmas ??????

Een bericht gedeeld door JosVerstappen (@josverstappen7) op

Waar Max Verstappen kiest voor de ‘foute’ kersttrui, houdt actrice en zangeres Renée van Wegberg het op ‘foute’ kerstsokken.

Ondertussen heeft Chantal Janzen andere dingen aan haar hoofd. Allebei haar koters zijn ziek. ‘Gebroken nachten, snot, zetpillen, hoestdrank, zoutoplossingen’ schrijft ze. Weer eens wat anders dan een kerstmaaltijd.

‘De beste wensen voor het komend jaar! Fijne feestdagen en een goeie roetsj’, wenst Rowwen Hèze zijn volgers.

Voormalig Miss Nederland Kelly Weekers uit Weert komt met een tip voor een fijne kerstperiode.

Door Chantalle Donné

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →