Showbizz-rubriek

Smelt! Chantal Janzen deelt zoete foto van haar mannen

© Facebook Chantal Janzen/ANP

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

Chantalle Donné

Fans van de serie Flikken Maastricht kunnen hun hart ophalen! De eerste aflevering van het veertiende seizoen van Flikken Maastricht heeft vrijdagavond ruim 1,3 miljoen kijkers getrokken. Zit jij vrijdag weer voor de buis?

Max Verstappen blijft tot en met 2023 verbonden aan de renstal van Red Bull Racing. De keuze om bij Red Bull Racing te blijven voelt voor de Limburger als de juiste beslissing. Hij heeft er alle vertrouwen in.

Ook Red Bull Racing-teambaas Christian Horner reageert opgetogen op de contractverlenging van Max Verstappen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Na een heftige werkdag wil je natuurlijk snel naar huis toe. ‘Ik was het liefst op Forrest Gump-wijze naar huis gerend’, zegt Chantal Janzen over de zoete familiefoto die ze toegestuurd kreeg van haar man Marco. Haar volgers reageren liefdevol op de foto. ‘Daar loop je toch hard voor! Wat een lief gezin. Wees er zuinig op Chantal’, ‘Heerlijk toch! Drie mooie mannen die op je wachten’, ‘Pure rijkdom’ en ‘Dan smelt je hart’, schrijven ze.

Een foto van Weertenaar Matheu Hinzen en zijn zus. Samen bezochten ze de première van Charlie’s Angels. ‘Ga jij hem ook bekijken?’, vraagt de acteur en zanger.

Zanger Jack Poels van Rowwen Hèze plaatste een zwart-witfoto op Facebook. ‘Levende legende, mijn held’, ‘Mooi mens’ en ‘Geweldige foto’, zeggen zijn fans over het kiekje.

Wist jij dat de moeder van Yolanthe Cabau van Kasbergen (Richarda van Kasbergen) een echt Venloos maedje is? Dinsdag blies de Venlose 67 kaarsjes uit en Yo deelde dat met een foto op Instagram.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook vanuit Venlo kreeg Richarda een warm filmpje toegestuurd. ‘Voor het eerst in mijn leven een serenade gehad!!!! Vanuit het stedje....van lol en plezeer....Venlo!!’, schrijft de moeder van Yo op Facebook.

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws