Burgemeester Beek genomineerd voor Vrouw in de Media Award Limburg 2019

De burgemeester van Beek, Christine van Basten-Boddin. Afbeelding: Annemiek Mommers

Burgemeester Christine van Basten-Boddin van Beek is voor de regio Limburg genomineerd voor de Vrouw in de Media Award 2019.

Ze behoort tot de tien kandidaten die door de provincie Limburg geselecteerd zijn. De Vrouw in de Media Award is een landelijke verkiezing met als doel vrouwelijke experts en rolmodellen aan te moedigen zichtbaar te zijn in de media. Ook burgemeester Petra Dassen van Kerkrade behoort tot de genomineerden.

Publiek kan op de kandidaten stemmen. De regionale winnaars worden in de eerste week van februari bekendgemaakt. Burgemeester Nicole Ramaekers van de gemeente Gulpen-Wittem won vorig jaar de ‘Vrouw in de Media Award’.

Door Sjak Planthof

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Beek