Podcast: Joke Stappers (37) uit Broekhuizen had 24 uur niet geslapen en botste tegen een boom

Joke Stappers (slachtoffer 17) uit Broekhuizen komt in de vroege maandagochtend van 11 juni 2018 terug van een werkuitje op Malta. Na 3 collega’s te hebben afgezet, rijdt ze door naar huis. Joke is dan al meer dan 24 uur wakker. Op de weg tussen Grubbenvorst en Lottum botst ze tegen een boom. Ze is op slag dood. In de podcast luister je hoe het moeder Josien en haar broertje Joris vergaat, anderhalf jaar na het verlies van hun dierbare.

Over dit project

Podcast: Joke Stappers (37) uit Broekhuizen had 24 uur niet geslapen en botste tegen een boom
Rik van Hulst & Judith Janssen

Elke dag sterft iemand in het verkeer, maar dat is zelden groot nieuws. Ook niet in Limburg, waar vorig jaar 46 mensen om het leven kwamen. Wie waren deze mensen? Wat gebeurde die fatale dag? Welke impact had hun plotselinge dood op de nabestaanden? Onze journalisten Rik van Hulst en Judith Janssen deden maanden onderzoek en gingen op zoek naar de persoonlijke verhalen.

>Luister en bekijk alle verhalen van Project 46

Door Judith Janssen & Rik van Hulst

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen