Rapper Sjors krijgt er flink van langs na ‘afstotende transgendergrap’: ‘Gewoon walgelijk’

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

De eerste Grand Prix van dit jaar staat pas gepland in maart, maar de Limburgse Formule 1-coureur Max Verstappen is klaar om in zijn bolide te stappen. Wordt hij dit seizoen wereldkampioen? Wat denk jij?

Dit bericht bekijken op Instagram

?? #Season2020

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op

Een klein vreugdedansje van de Maastrichtse Hadewych Minis. De actrice keert samen met het Matangi Quartet terug op de bühne. De première van haar voorstelling staat volgende week op de planning. Ze is zenuwachtig, maar heeft er veel zin in, schrijft ze op Instagram.

De video die Rapper Sjors op zijn social media heeft geplaatst, wordt hem niet in dank afgenomen. De Brunssumse ‘woordenkunstenaar’ postte een filmpje waarin hij beweert ook een vrouw te zijn. Social mediagebruikers leggen de link met de coming-out van make-upgoeroe Nikkie de Jager. In een video maakte ze deze week bekend transgender te zijn. De wereldberoemde vlogster heeft het jarenlang verborgen weten te houden, maar vond het tijd om open kaart te spelen. „Yo iedereen. Zoals jullie zien, kom ik ervoor uit. Ik ben altijd een vrouw geweest. Ik heb dit jarenlang weten te verstoppen. Sorry”, zegt Rapper Sjors in zijn video. Volgers walgen van zijn ‘afstotende transgendergrap’ en hij krijgt er flink van langs. ‘Jij moet naar een psychiater’, ‘Belachelijk en gewoon walgelijk’, ‘Respectloze hond’, ‘Respectloos om hiermee te spotten. Er zijn mensen die het hier erg moeilijk mee hebben. Het zou je beter staan als je wat meer respect zou tonen’ en ‘Schaam je’, klinkt het fel in de commentaren.

Dit bericht bekijken op Instagram

Sorry mensen ?????? Schaam me hier zo voor ??????????

Een bericht gedeeld door Rapper Sjors (@rappersjors1) op

‘Het zit hem in de kleine dingen’, vindt zangeres en actrice Suzan Seegers uit Melick. ‘Ze zijn zo waardevol in ons leven. Omarm ze! Ik vond deze twee beauty’s tijdens het wandelen’, schrijft ze op Facebook.

Pech voor Rowwen Hèze. De bandleden uit America was op weg naar de repetities van De Vrienden van Amstel LIVE toen ze een lekke band kregen. ‘Vrienden, we zijn ietsje later bij de repetitie’, laten de muzikanten weten.

Maestro André Rieu blikt door middel van een filmpje terug op een optreden. ‘100% passie’, schrijft hij.

Een wijze spreuk van danser en choreograaf Timor Steffens. ‘Je zult nooit altijd gemotiveerd zijn, dus moet je leren gedisciplineerd te zijn’, zegt de Roermondenaar.

De in Heerlen geboren diva Marijke Helwegen was bij de première van Just Mercy aanwezig. Ze is te spreken over de indrukwekkende rechtbankfilm. Ga jij ook kijken?

Door Chantalle Donné

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →