Bestuurster heeft heel veel geluk: vrachtwagen schampt auto met pech op vluchtstrook

Bron © Brabants Dagblad

Afbeelding: Fotopersburo Bert Jansen/Sem van Rijssel

Een bestuurster die in haar auto met pech op de vluchtstrook stond op de A58 bij Oirschot heeft vrijdagavond heel veel geluk gehad. Een vrachtwagen schoot rakelings langs haar auto, schampte die en belandde achter de vangrail in de berm.

,,Als de vrachtwagen een paar centimeter dichterbij had gereden, was het waarschijnlijk heel anders afgelopen”, zegt de politie ter plaatse.

Beide voertuigen liepen flinke schade op. Op de A58 werd tot laat in de nacht gewerkt om de vangrail te verwijderen, de vrachtwagen te bergen, en een nieuwe rails te plaatsen.

Rijkswaterstaat adviseert om altijd achter de vangrails te gaan staan en nooit in een auto met pech op de vluchtstrook te blijven zitten.

Bestuurster heeft heel veel geluk: vrachtwagen schampt auto met pech op vluchtstrook
Foto: Fotopersburo Bert Jansen/Sem van Rijssel
Door Erik Luiten

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen