Voorverkoop Sambal met preparty en ‘prinsraoje’

Wie gaan schuil achter de sombrero’s? Afbeelding: Vg D’ n Oeles

De voorverkoop van Ut Sambal in Tegelen wordt ook dit jaar een feest op zich.

Vanavond zijn kaarten voor het jaarlijkse bal op carnavalszondag vanaf 21.00 uur verkrijgbaar in Kefee Sintermerte aan de Sint Martinusstraat. Tickets kosten normaal 11 euro, maar worden op deze avond voor 10 euro verkocht.

Vastelaovesgezelsjap D’n Oeles heeft voor Ut Sambal een programma samengesteld met optredens van onder meer Sandra en Marco, Beppie Kraft, Big Benny en Linke Mike. Het evenement heeft als thema ‘Vrinde van Ut Sambal Live’ en vindt op 23 februari plaats in vastelaovespaviljoen ’t Witte Hoes op het Wilhelminaplein.

Na de speciale voorverkoop met pre-party zijn kaarten voor 11 euro te koop bij Bakker Bart aan de Kerkstraat en Plus Verbeeten in de wijk Op de Heide.

Prinsebal

Op de website van D’n Oeles is het prinsraoje weer gestart en kan een gokje worden gedaan naar de namen van de nieuwe prins en zijn adjudanten. Het Oelestrio maakt zaterdag 8 februari zijn opwachting op het Oeles Prinsebal in de Haandert, met optredens van onder meer Non des Jus en de band Sjloetingstied. Kaarten à 11 euro te koop via www.oeles.nl en bij Bakker Bart op de Kerkstraat.

Door Redactie