Heerlens popfestival ParkCity Live binnen kwartier uitverkocht: alle 35.000 kaarten zijn weg

Een lange rij wachtenden voor een kaartje voor ParkCity Live in Heerlen. Afbeelding: HP Nieskens

De tiende editie van het Heerlense popfestival ParkCity Live is in recordtijd uitverkocht. Binnen een kwartier waren alle 35.000 toegangskaarten weg.

De kaartverkoop voor de jubileumeditie is zaterdagmorgen om 10.00 uur van start gegaan. Net als vorig jaar vlogen de tickets als warme broodjes over de toonbank. In park Bekkerveld - waar het stadsfestival elk jaar gehouden wordt - stond een lange rij wachtenden om een fysiek kaartje te bemachtigen.

Lees ook: Parkcity Live bevestigt eerste namen met Bløf, Rowwen Hèze en Snelle

Eerder deze week maakte festivaldirecteur Hans-Paul Nieskens de eerste namen van de artiesten bekend die naar Heerlen komen.

Op het affiche staan onder anderen Anouk, Krezip en BLØF, Rowwen Hèze en rapper Snelle. Meerdere namen volgen binnenkort. ParkCity Live vindt op 4 en 5 juli plaats.

Door Peter van de Berg

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen