Podcast: Dani (20) haastte zich om de trein te halen, maar werd in Echt geschept door de intercity uit Sittard

Dani Derksen (slachtoffer 4) is blij, want hij heeft sinds twee dagen een nieuwe baan bij Chemelot in Geleen. Eindelijk zal hij zijn ouders laten zien dat zijn leven weer richting krijgt. Dat hij kan afrekenen met zijn gameverslaving. Dani (20) wil vooral zijn doodzieke vader trots maken. Maar op woensdagochtend 21 februari 2018 gaat het mis. Op weg naar zijn werk, snelt hij tussen de slagbomen door en wordt geschept door de intercity uit Sittard.

Luister in deze podcast hoe moeder Vivian het ongeluk heeft beleefd.

Lees ook: Dani (20) haastte zich om de trein te halen, maar werd in Echt geschept door de intercity uit Sittard

Over dit project

Podcast: Dani (20) haastte zich om de trein te halen, maar werd in Echt geschept door de intercity uit Sittard
Rik van Hulst & Judith Janssen

Elke dag sterft iemand in het verkeer, maar dat is zelden groot nieuws. Ook niet in Limburg. In 2018 kwamen hier 46 mensen om het leven. Wie waren deze mensen? Wat gebeurde die fatale dag? Welke impact had hun plotselinge dood op de nabestaanden? Onze journalisten Rik van Hulst en Judith Janssen deden maanden onderzoek en gingen op zoek naar de persoonlijke verhalen.

>Luister en bekijk alle verhalen van Project 46

Door Judith Janssen & Rik van Hulst

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Echt-Susteren