Hans Smulders in beeld als technisch directeur bij Roda

Hans Smulders © AD/Pro Shots

Beoogd grootaandeelhouders Roland Hogenelst en Stijn Koster hopen op korte termijn een technisch directeur aan te stellen bij Roda JC. Volgens bronnen binnen de Kerkraadse club zou Hans Smulders nu voor die functie in beeld zijn.

Jimmy Leenders

Smulders werkte van 2015 tot 2018 als technisch directeur bij NAC, maar werd daar vanwege onvrede over zijn functioneren aan de kant gezet. Daarvoor was de Eindhovenaar technisch manager en algemeen directeur bij FC Eindhoven. Daar werkte hij met Jean-Paul de Jong, die er tussen 2013 en 2015 trainer was.

Lees ook: Zwalkend Roda JC schreeuwt om visie

De Kock en Goetzee

Johan de Kock is ondertussen afgevallen als mogelijke nieuwe directeur bij Roda. De oud-speler heeft de club laten weten geen interesse meer te hebben. „Mijn gevoel zei ja, maar de ratio zei nee”, verklaarde hij zijn keuze. Ook Justin Goetzee was onlangs nog in beeld om in Kerkrade, mogelijk tijdelijk, directeur te worden. Goetzee was in het verleden actief als algemeen en commercieel directeur bij clubs als NAC Breda, ADO Den Haag en RKC Waalwijk. Ook van Goetzee is inmiddels duidelijk dat hij niet naar Roda zal komen.

Bekijk hier de nieuwste aflevering van ‘Komt dat Schot’, het online voetbalprogramma van De Limburger:

Gerelateerde berichten

Ander nieuws