Vrouw in woning om het leven gebracht, verdachte aangehouden

In een woning in Bunde is vrijdag een hoogbejaarde vrouw om het leven gebracht. De politie heeft inmiddels een verdachte aangehouden.

De verdachte is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. De aangehouden man is bij de bewuste woning gearresteerd. Hij is ook de persoon die melding maakte van de vondst van de vrouw.

Reanimatie

De vrouw werd even voor kwart voor vijf in de woning aan de Pletsstraat aangetroffen. Medewerkers van de ambulancedienst hebben nog geprobeerd om het slachtoffer te reanimeren.

De omgeving van het huis is afgezet. In en rondom de woning hebben medewerkers van de Forensische Opsporing technisch onderzoek verricht.

Vrouw in woning om het leven gebracht, verdachte aangehouden
De woning waar de hoogbejaarde vrouw om het leven is gebracht, is afgezet. Foto: De Limburger

De politie tast nog in het duister over de achtergrond van het misdrijf. De identiteit van het slachtoffer en de dader zijn nog niet vrijgegeven.

Evenmin is duidelijk hoe de vrouw om het leven is gekomen. De politie doet nog onderzoek naar de relatie tussen de verdachte en het slachtoffer. Daarvoor worden ook buurtbewoners ondervraagd.

Door Redactie

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →