Showbizz-rubriek

Chantal Janzen eert zorgpersoneel: ‘Jullie hebben prachtig, zwaar en veel te weinig beloond werk’

© ANP

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

Chantalle Donné

Goed nieuws voor de Venlose zanger Bo Saris. Vanaf 11 februari staat hij in het theater met de voorstelling Soul Sisters. Hits van alle grote soullegendes worden dan gespeeld. Hij mag zijn favoriete repertoire zingen en dat voelt als thuiskomen, zegt hij.

Hangt er liefde in de lucht? De Weerter acteur Matheu Hinzen zegt van niet. Hij heeft het gewoon gezellig.

Voor presentatrice Chantal Janzen is nu het moment om een terugblik te plaatsen op Facebook. Voor haar tv-programma Chantal Komt Werken gaat ze aan de slag als kraamverzorgster. Toen ze voor de tweede keer zwanger was, was ze blij met haar hulp. ‘Beste mensen in de (kraam)zorg, wat hebben jullie toch prachtig, zwaar, uniek en veel te weinig beloond werk. Even een shout-out naar alle mensen werkzaam in de zorg’, schrijft ze bij haar foto.

Geen Hollandse hap voor de in Heerlen geboren Marijke Helwegen. Zij gaat voor een Afghaanse maaltijd.

Realityster Louisa Janssen uit Steyl doet een oproep op Facebook. Voor het TLC-programma Louisa & Rowan: Eerste Hulp Bij Poetsen is ze op zoek naar vieze huizen. Samen met haar man Rowan gaat ze de handen uit de mouwen steken om smerige woningen weer brandschoon te krijgen.

Een wijze spreuk van de in Roermond geboren danser en choreograaf Timor Steffens. Ben jij het met hem eens?

Sanne van Enckevort (32) uit Sevenum heeft een levensreddende operatie nodig. Ze heeft onder meer een aandoening die haar nek onstabiel maakt en dat is levensbedreigend. Op vergoeding van de zorgverzekeraar kan ze niet rekenen. Haar vrienden en familie proberen nu aan het geld te komen. Ook singer-songwriter Nienke Wijnhoven uit Horst vraagt hulp voor Sanne.

Maastrichtenaar Tom Dumoulin baalt als een stekker. De wielrenner moet zijn langverwachte rentree uitstellen, omdat hij tijdens zijn reis naar Valencia ziek is geworden. De aanwinst van Jumbo-Visma zou woensdag in de Ronde van Valencia van start gaan en voor het eerst te zien zijn als renner van zijn nieuwe ploeg.

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws