Kerkradenaar verdacht van doodsteken broer

Afbeelding: Track ‘88

De dodelijke steekpartij afgelopen zondag in een woning in Kerkrade speelde zich af tussen twee broers. Een 55-jarige man uit Kerkrade wordt ervan verdacht dat hij zijn 49-jarige broer met messteken heeft gedood.

Het Openbaar Ministerie heeft dat donderdag bevestigd. Eerder hield de politie het bij een conflict in de relationele sfeer. De rechter-commissaris van de rechtbank in Maastricht heeft het voorarrest van de verdachte verlengd met veertien dagen.

De steekpartij vond zondagochtend vroeg plaats in een woning aan de Sportstraat. Het slachtoffer overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

De Kerkradenaar wordt verdacht van doodslag. Wat zich precies heeft afgespeeld in de woning wordt nog onderzocht.

steekpartij Kerkrade 9 feb 2020. Video: Track ‘88

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Heerlen