Team Repair Café Parkstad bij Sam-Sam

In het Repair Café draait het om repareren. Afbeelding: Diana Scheilen / Archief De Limburger

Het team van Repair Café Parkstad Limburg is zaterdag 29 februari weer present en wel van 10.00 tot 12.30 uur in Sam-Sam, Mijnzetellaan 6 in Heerlen.

In het Repair Café draait het om repareren. Op de locatie is gereedschap aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, serviesgoed, gebruiksvoorwerpen, speelgoed enz. Een elektricien, een naaister, een timmerman en een fietsenmaker zorgen voor technische ondersteuning.

De organisatie: „In het Repair Café leren mensen op een andere manier naar hun spullen te kijken en er opnieuw de waarde van in te zien. Hierdoor dragen wij bij aan een mentaliteitsverandering die noodzakelijk is om mensen enthousiast te maken voor een duurzame samenleving. Verklein de afvalberg en geef spullen een tweede kans.”

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Heerlen