Video: Een uniek kijkje achter de schermen bij Erwin [13 min] | De Weeg Op #2

Altijd al nieuwsgierig geweest naar de belevenissen van onze bekende Limburgse Vastelaovesartiesten? In ‘De Weeg Op’ krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij Beppie, Erwin, Bjorn & Mieke en Big Benny. Dagelijks een aflevering van een klein kwartier met humor, zingende mensenmassa en soms emotionele verhalen.

Aflevering 2: Erwin

We gaan op bezoek bij Erwin thuis en volgen hem naar optredens in Heerlerheide, Kerkrade en twee optredens in Maastricht. In de video spreken we met Erwin over de voorbereiding op optredens, het mooie van een stilte in de zaal en over zijn ‘geheime project’. Ook spreken we met zijn vriendin en tevens geluidsvrouw Ellen.

Bekijk hier alle afleveringen van de ‘De Weeg Op’

Door Redactie / Keno Media

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Maastricht