Kennismaken met verschillende activiteiten bij ’t Westhoes in Kerkrade

Afbeelding: Getty Images

In ’t Westhoes in Kerkrade zijn de komende tijd weer verschillende activiteiten. Bij enkele activiteiten zijn nog plekken vrij en is kennismaken vrijblijvend.

Bij Body en mind, elke vrijdag van 9.30 tot 10.30 uur, leren cursisten op een effectieve, maar ook een leuke, inspirerende en ontspannende manier om te bewegen en een betere balans in het leven te krijgen.

Mindfulness

Bij Mindfulness leren deelnemers te leven met aandacht. Het zorgt ervoor dat je stopt met piekeren, minder stress ervaart, effectiever werkt en lekkerder in het vel zit. De onderdelen van de mindfulness- cursus worden regelmatig herhaald. Deze les wordt elke vrijdag gegeven van 10.30 tot 11.30 uur.

Altijd al willen schilderen met acryl? Tijdens deze les krijgen leerlingen begeleiding om zichzelf te ontwikkelen. Het is voor beginnende hobby schilders maar ook voor schilders die al verder gevorderd zijn. Deze les wordt elke woensdag gegeven van 10.00 tot 12.00 uur.

Aanmelden

Alle lessen worden gegeven duren 45 minuten. Aan het eind van de les wordt samen thee of koffie gedronken. De kosten per activiteit zijn per maand 6,75 euro. Dit is het tarief voor inwoners binnen Kerkrade, voor mensen buiten Kerkrade zijn de kosten 9,80 euro voor een activiteit van een uur. Voor het schilderen (twee uur) is dit respectievelijk 13,25 euro en 19,40 euro. De eerste les is gratis. Aanmelden en meer informatie is mogelijk bij / verstrekt Ans Moonen. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 0641276226.

Door Redactie