De Limburger Formule 1-spel: speel gratis mee en win!

De Limburger Formule 1-spel

De Limburger Formule 1-spel © De Limburger

Wordt dit het jaar van Max Verstappen? Kan de Red Bull-bolide zich vanaf de GP van Australië meten met Mercedes en Ferrari? En hoe presteren de andere teams? Zowel de F1-fans als ook de sportredactie van De Limburger kijkt reikhalzend uit naar zondag 15 maart, wanneer iets na 06:10 de rode lampen uitgaan in Melbourne.

Redactie

Hoe werkt het Formule 1-spel?

Het spel is vrij eenvoudig. Vóór elke kwalificatie van de GP mag je de top-3 voorspellen en tot 1 minuut voor de start van de GP op zondag mag je de complete top-10 voorspellen. Extra punten verdien je door aan te geven wie de snelste ronde rijdt en wie de finish niet haalt. Let op: de resultaten van Max Verstappen tellen altijd dubbel.

> Speel mee met het Formule 1-spel

In 3 stappen meespelen via de Nieuwsapp

Wist je dat het heel eenvoudig is om voorspellingen, rangen en standen te bekijken via De Limburger Nieuwsapp?

  1. Download de app voor Android of iOS
  2. Ga naar Menu -> Sport -> Formule 1-spel
  3. Log in met je gegevens of registreer en speel mee

Het voordeel van de abonnee

  • Onbeperkt toegang tot alle Formule 1-artikelen en ruim 1.000 andere Plus-artikelen per maand
  • Kans op dubbel zo veel prijzengeld bij alle sportspellen van De Limburger
  • Meespelen met drie wielerlijsten bij het Tourspel i.p.v. één lijst
  • Profiteer van vele abonneevoordelen & -actie’s

Het De Limburger Digitaal abonnement (7,50 euro per maand) is maandelijks opzegbaar en ideaal voor de digitale lezer die 24/7 toegang wil hebben tot het laatste nieuws.

> Bekijk abonnementen

Prijzenpot van bijna 2500 euro

Wekelijks wordt er 85 euro verdeeld onder de top-3 van de GP. Vijftig euro ligt klaar voor de winnaar, vijfentwintig voor de nummer twee en tien euro voor de nummer drie. De winnaar van het eindklassement wint zelfs 250 euro!

Groepsprijs: Kart-arrangement t.w.v. 250 euro

Ook dit jaar kun je een eigen groep starten en de strijd aangaan tegen je vrienden, collega’s of familie. Naast de onderlinge strijd trakteren we de groep met de 5 best presterende ‘coureurs’ aan het eind van het seizoen op een kart-arrangement t.w.v. 250 euro. Nodig je vrienden eenvoudig uit via deze link.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gerelateerde berichten

Ander nieuws