Tijd om te feesten: Dylan Haegens verheugt zich op bruiloft en Jos Verstappen snijdt verjaardagstaart aan

Afbeelding: Instagram Dylan Haegens en Jos Verstappen

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de bijzondere en opvallend berichten van BL’ers op social media.

Jos Verstappen, de vader van Formule 1-coureur Max Verstappen, blaast woensdag 48 kaarsjes uit. ‘Racen is onze passie. Het zit in ons DNA. We zijn er dol op. Van harte gefeliciteerd, papa!’, schrijft zoon Verstappen op Facebook.

Vanaf 7 mei zijn TLC-sterren Louisa en Rowan uit Steyl terug op de buis. Ga jij kijken?

De Nederlandse voetbalsters beginnen woensdag aan een oefentoernooi in Frankrijk. Brazilië is de eerste tegenstander. Het duel wordt gespeeld in het kader van het ‘Tournoi de France’, dat de Franse voetbalbond organiseert ter ere van vijftig jaar vrouwenvoetbal in het land. Dominique Bloodworth-Janssen uit Horst heeft er zin in!

Het Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve heeft tijdens een tour weinig tijd voor leuke dingen. Laat staan om een stad te verkennen. Ditmaal konden de muzikanten wél de joets op.

Aandacht genoeg voor Temptation Island-verleider Daan Versleeuwen uit Panningen. Maar is dit dé aandacht waar hij op gehoopt had? Gelukkig laten de verslinders een ‘leuk cadeautje’ achter op zijn schoen. Bekijk het filmpje maar eens!

Tom Dumoulin is helemaal hersteld van zijn darmklachten. Hij is op Tenerife voor een hoogtestage van tweeëneenhalve week. Tijd voor een selfie van de Maastrichtenaar. ‘Ik voel me goed’, schrijft hij bij de foto.

Dit bericht bekijken op Instagram

Feeling good!??

Een bericht gedeeld door Tom Dumoulin (@t.dumoulin) op

De Maastrichtse actrice Hadewych Minis staat woensdagavond op de bühne in Gouda. Met dit kiekje laat ze haar volgers weten er zin in te hebben.

De Venrayse YouTube-ster Dylan Haegens maakte in oktober bekend te gaan trouwen met zijn Marit. Tijd voor een terugblik. Poserend voor de camera mét een glaasje bubbels in de handen lachen schoonvader en schoonzoon. ‘Ik een paar seconden later nadat ik de hand van Marit had gekregen’, glundert de Venraynaar.

Door Chantalle Donné

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →