Nominaties Gulpener en NieuweStroom voor Koning Willem I Prijs

Jacco Vonhof van MKB-Nederland, omringd door v.l.n.r. Jan-Paul Rutten (Gulpener Bierbrouwerij), Remko ten Barge (NieuwStroom) en Maarten de Leng van de Smaakspecialist, genomineerden voor de Koning Willem I Prijs 2020 regio Zuid. Afbeelding: Koning Willem I Stichting

Gulpener Bierbrouwerij (Gulpen) en NieuweStroom (Maastricht) zijn samen met De Smaakspecialist (Bavel) de Zuid-Nederlandse genomineerden voor de Koning Willem I Prijs in de categorie MKB.

In totaal maken twaalf Nederlandse MKB-bedrijven kans in deze categorie. Deze bedrijven onderscheiden zich op een aantal terreinen, waaronder sterk ondernemerschap, daadkracht, innovatie, duurzaamheid, vitaliteit en maatschappelijke betrokkenheid.

De winnaar wordt in mei bekendgemaakt. Koningin Máxima bekleedt het erevoorzitterschap van de Koning Willem I Stichting.

Door redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Gulpen-Wittem