Man (56) weigert coronamaatregelen en bespuugt supermarktmedewerker

Bron © BD

Foto ter illustratie. Afbeelding: ANP XTRA

Een 56-jarige Tilburger is woensdagochtend opgepakt nadat hij zich agressief gedroeg tegen een winkelende vrouw en een medewerker in een supermarkt zijn gezicht spuugde. Hij zit vast op verdenking van poging tot zware mishandeling en belediging.

De man rende woensdagochtend in een supermarkt in Tilburg Zuid op een vrouw en haar kind af. Hij stopte op korte afstand en schreeuwde dat ze te dicht bij haar kind liep. Hierop vroeg een medewerker de man om te vertrekken, vanwege zijn agressieve gedrag en het niet naleven van de anderhalve meter regel. De verdachte pakte enkele biertjes en nam zonder af te rekenen de benen.

Lees ook: Supermarkt zet beveiliger in na scheldpartij door agressieve klant

In het gezicht gespuugd

Een andere medewerker van de supermarkt hield de man tegen en pakte de biertjes af. De Tilburger weigerde te vertrekken, ondanks dat dit hem drie keer werd opgedragen. Hij bleef schreeuwen en spuugde een leidinggevende vol in het gezicht. Vervolgens rende hij alsnog weg, maar hij werd door het personeel tegengehouden.

Agenten hebben de man overgenomen en aangehouden. Het geschrokken slachtoffer heeft direct zijn gezicht met water en alcohol gewassen en heeft aangifte gedaan.

Door Robyn van Gorsel

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen