Oproep: Verras jouw (o)pa en (o)ma met een lieve boodschap

Afbeelding: ANP

Kun jij door de coronacrisis ook je oma of opa (of je vader en moeder) al een poosje niet meer bezoeken? Dat is natuurlijk erg verdrietig, want het liefste wil je bij hen zijn en hen een dikke knuffel geven. Maar je bent ook bang dat ze eventueel besmet raken met het virus. En dus volg je het advies op om even op afstand te blijven. “Om hen te beschermen. Uit liefde”, zoals een lezer van De Limburger schreef.

Vele duizenden ouderen maken dit al weken mee. Ze zitten alleen thuis, of wonen in een verpleeg- of  verzorgingshuis, en mogen geen bezoek meer ontvangen. De dagen duren lang en zij missen hun (klein)kinderen enorm. Om dat gemis wat minder zwaar te maken, biedt De Limburger jullie de mogelijkheid om je (o)pa en (o)ma wat op te vrolijken.

Maak een mooie foto of tekening, een lief berichtje, een persoonlijke video of een grappig tiktokfilmpje. Stuur jouw bericht (maximaal 100 woorden; video’s maximaal 30 seconden) via onderstaand formulier. En laat je (o)pa en (o)ma weten dat zij jouw digitale boodschap kunnen zien op delimburger.nl/postvooropaenoma. Een selectie ervan zullen we ook in de krant tonen.

Zet erbij voor wie je boodschap bestemd is (naam en woonplaats) en vergeet ook niet je eigen naam, leeftijd en woonplaats te vermelden.

 

Een klein gebaar met grote impact! Zo kun jij je dierbaren ook op afstand blij maken met jouw verrassing. Deel dit bericht, waardoor nog méér mensen zo’n geluksmoment mogen meemaken.

Door redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen