Oproep: Verras jouw (o)pa en (o)ma met een lieve boodschap

Afbeelding: ANP

Kun jij door de coronacrisis ook je oma of opa (of je vader en moeder) al een poosje niet meer bezoeken? Dat is natuurlijk erg verdrietig, want het liefste wil je bij hen zijn en hen een dikke knuffel geven. Maar je bent ook bang dat ze eventueel besmet raken met het virus. En dus volg je het advies op om even op afstand te blijven. “Om hen te beschermen. Uit liefde”, zoals een lezer van De Limburger schreef.

Vele duizenden ouderen maken dit al weken mee. Ze zitten alleen thuis, of wonen in een verpleeg- of  verzorgingshuis, en mogen geen bezoek meer ontvangen. De dagen duren lang en zij missen hun (klein)kinderen enorm. Om dat gemis wat minder zwaar te maken, biedt De Limburger jullie de mogelijkheid om je (o)pa en (o)ma wat op te vrolijken.

Maak een mooie foto of tekening, een lief berichtje, een persoonlijke video of een grappig tiktokfilmpje. Stuur jouw bericht (maximaal 100 woorden; video’s maximaal 30 seconden) via onderstaand formulier. En laat je (o)pa en (o)ma weten dat zij jouw digitale boodschap kunnen zien op delimburger.nl/postvooropaenoma. Een selectie ervan zullen we ook in de krant tonen.

Zet erbij voor wie je boodschap bestemd is (naam en woonplaats) en vergeet ook niet je eigen naam, leeftijd en woonplaats te vermelden.

 

Een klein gebaar met grote impact! Zo kun jij je dierbaren ook op afstand blij maken met jouw verrassing. Deel dit bericht, waardoor nog méér mensen zo’n geluksmoment mogen meemaken.

Door redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen