Kabinet kijkt naar aanpak toerisme tijdens paasweekend

Bron © ANP

Afbeelding: ANP

Het kabinet bespreekt donderdag hoe moet worden omgegaan met het toerisme tijdens het komende paasweekend. Dat gebeurt tijdens een bijeenkomst van de Ministeriële Commissie Crisisbeheersing (MCCb).

Lees hier het laatste nieuws rondom het coronavirus.

Op de agenda staat ook de vraag hoe moet worden omgegaan met reizigers uit risicogebieden zoals New York die op Schiphol aankomen. In de Tweede Kamer klinkt de roep om strengere controles van deze groep.

Bij de vergadering zijn de meest betrokken bewindslieden van het kabinet aanwezig om de strijd tegen het coronavirus te bespreken. Die begint om 16.00 uur op het ministerie van Justitie en Veiligheid.

De MCCb komt tijdens de coronacrisis veelal twee keer per week bijeen. Dinsdag besloot de crisiscommissie de maatregelen die zijn genomen in de aanpak tegen het coronavirus, zoals de sluiting van scholen en horeca, te verlengen tot en met 28 april.

Dit keer is er geen persconferentie na afloop, maar zullen de media na afloop kort worden bijgepraat.

Coronavirus: actuele stand. Video: De Limburger

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen