Beek FM gaat opnieuw uitzenden in ‘coronatijd’

Opbouw van het Glazen Café in café D’ Dobbele Vônck, eind vorig jaar. Afbeelding: Juul van den Brink / Archief De Limburger

Stichting Beek FM gaat vanaf vrijdag wekelijks een live-uitzending verzorgen op vrijdagavond tussen 19.00 en 22.00 uur. Het programma is te volgen via hun website en Facebookpagina.

Beek FM start de actie om eenzaamheid tegen te gaan, het doel waar ze afgelopen jaar in hun Glazen Café in café D’ Dobbele Vônck ruim 23.000 euro voor wisten op te halen. Volgens de makers zitten veel mensen in deze coronacrisis alleen thuis. Tijdens de uitzending kunnen mensen gratis platen aanvragen en komen nieuwtjes, initiatieven en acties uit de regio aan bod. De uitzendingen worden vanuit thuis gebracht met de dj’s op gepaste afstand van elkaar.

Lees ook: Recordopbrengst Glazen Café Beek valt nog iets hoger uit

Door Paul Dolhain

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Beek