Uitgaansagenda Maastricht heet tijdelijk Week In Week Thuis

Afbeelding: Roger Dohmen

De Maastrichtse uitgaansagenda Week In Week Uit moet het, nu alle culturele activiteiten zijn geannuleerd, noodgedwongen over een andere boeg gooien. De culturele weekagenda heeft zichzelf tijdelijk omgedoopt met een speciale editie: Week In Week Thuis.

In de nieuwsbrief en op de website worden tips gegeven over lokale cultuur die thuis op de bank kan worden beleefd. Er worden naast films, ook theatervoorstellingen, (pop)concerten en cursussen vermeld die online zijn te bekijken en te beluisteren.

Ook staat er in de ‘corona-agenda’ een overzicht van lokale restaurants vermeld waar eten besteld en afgehaald kan worden.

Meer informatie is te vinden op www.maastrichtnet.nl

Door Sjak Planthof

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Maastricht