Extra maatregelen vanwege extreme drukte bij milieupark Weert

Het is de afgelopen tijd extreem druk bij het milieupark in Weert. Afbeelding: archief Jeroen Kuit

De gemeente Weert neemt vanaf woensdag een aantal extra maatregelen om lange wachttijden bij het milieupark aan de Graafschap Hornelaan tegen te gaan.

De openingstijden worden verruimd. Op maandag en woensdag tot en met zaterdag is de milieustraat voortaan geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Verder komt er een stopverbod vanaf het viaduct aan de Graafschap Hornelaan tot de Stekshofweg. Staat het tot de verkeerslus bij het milieupark vol, dan worden bezoekers geacht om te keren en later terug te komen. Daarnaast vraagt de gemeente de inwoners van Weert en Nederweert hun spullen tijdelijk thuis op te slaan om drukte te voorkomen.

Door Leon Janssen

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Nederweert