Chantal Janzen haalt tijdens intelligente lockdown stijlinspiratie uit de slaapkamer

Afbeelding: Facebook Chantal Janzen

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de bijzondere en opvallend berichten van BL’ers op social media.

Voormalig Miss Nederland Kelly Weekers uit Weert is momenteel zeven maanden in verwachting. Vol trots laat ze haar bolle buik zien via een foto op Instagram. ‘Elke week een beetje ronder, tot je me kan rollen’, schrijft ze.

Een kleurrijk kiekje van gamemodel Stefanie Joosten uit Roermond. Spelend met honden Micky en Sora poseert ze onder kersenbloesems. ‘Ik hoop dat iedereen het goed volhoudt onder de aanhoudende pandemie. Tegenwoordig kan het behoorlijk eenzaam worden, maar we zitten hier allemaal samen in. We komen er wel’, zegt ze via Twitter.

Vanwege de huidige situatie blijft F1-coureur Max Verstappen veel binnen. Maar dat betekent niet dat hij niks doet. Fit blijft hij door thuis te trainen en racen doet de Limburger in zijn simulator. „Ik hoop dat jullie intussen allemaal gezond blijven en graag zie ik jullie snel weer”, spreekt hij zijn fans toe in een video.

Iedereen zoekt tijdens deze ‘intelligente lockdown’ manieren om zich te vermaken. Zelfs de Tegelse presentatrice en zangeres Chantal Janzen haalt stijlinspiratie uit haar slaapkamer.

Ook singer-songwriter Nienke Wijnhoven uit Horst amuseert zich prima tijdens de thuisisolatie.

Ben je op zoek naar thuisblijftips? Voor wie niet meer naar de schoonheidsspecialiste kan gaan, heeft TLC-ster Louisa Janssen een beautytip. Ga jij het uitproberen?

‘De hele dag hard gewerkt en geschreven, want ja wij gaan ervan uit dat we ooit weer gewoon lekker de theaters onveilig kunnen maken’, schrijft acteur Jon van Eerd bij zijn kiekje op Instagram. Na een dag hard werken, is er tijd voor ontspanning.

Evenementen en festivals worden aan de lopende band afgelast vanwege het coronavirus. Voor wie toch van een muziekfestival wil genieten, kan luisteren naar het Quarantaine Festival van radiozender SLAM!. Ook het Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve was van de partij.

Door Chantalle Donné

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →