Knutselpakketten voor thuisblijvende kinderen

Lions Club Heerlen voorziet in samenwerking met Provincie Limburg, Gemeente Heerlen en Vaessen Creative knutselpakketten voor thuisblijvende kinderen. Afbeelding: Lions Club Heerlen

Lions Club Heerlen voorziet 477 gezinnen met thuisblijvende kinderen van knutselpakketten.

Het gaat hierbij om 477 gezinnen met kinderen tot 18 jaar die wonen in de regio’s Westelijke Mijnstreek, Oostelijke Mijnstreek en Maastricht. In samenwerking met de Voedselbank Limburg-Zuid wil Lions Club Heerlen ouders met thuisblijvende kinderen een steuntje in de rug geven. De knutselpakketten zijn deze week bezorgd bij alle uitgiftepunten van de Voedselbank Limburg-Zuid.

Met de inhoud van het pakket kunnen kinderen aan de slag met knutselen, tekenen en kleuren. Hiermee hoopt de Lions Club Heerlen afleiding te bieden van online lesmateriaal en van gamen, televisie en de smartphone.

De actie is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg, Gemeente Heerlen en Vaessen Creative in Nuth. Leden van de Lions Club Heerlen hebben naast een eigen bijdrage hun omgeving gevraagd een bijdrage te doen voor de actie. Dat laatste leverde 2800,- euro op. Wanneer er na de financiële afwikkeling van de actie een bedrag overblijft, zal dat worden besteed aan een nader te bepalen goed doel.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Beek