Jack Poels zingt de sterren van de hemel en Demi Schuurs danst erop los

Afbeelding: Facebook Jack Poels en Demi Schuurs

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de bijzondere en opvallend berichten van BL’ers op social media.

Normaal gesproken stond het bekende Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve op Koningsdag voor tienduizenden fans te draaien. Het feest ging dit jaar vanwege het coronavirus niet door. Om toch een oranje sfeertje in de huiskamers te brengen, draaiden ze afgelopen maandag een live-set zonder publiek vanuit de tuin van Paleis Soestdijk. Het optreden werd door Radio 538 live gestreamd. Nieuwsgierig geworden naar de set van deze Limburgse muzikanten?

Geef Venlonaar Jim Taihuttu van Yellow Claw een surfplank en je hoort hem de hele dag niet meer.

Ook violist André Rieu uit Maastricht is Koningsdag goed doorgekomen. Zo te zien heeft hij zich in de keuken uitgeleefd.

De NOS verzorgde tijdens Koningsdag een live-uitzending vanuit de tuin van De Beyart in Maastricht. Gewapend met zijn gitaar zong Rowwen Hèze-frontman Jack Poels de sterren van de hemel.

Genieten van de zon. Dat is precies wat PVV-leider Geert Wilders uit Venlo deed op Koningsdag.

Voetbalinternational Dominique Bloodworth-Janssen uit Horst probeert haar volgers te stimuleren gezonder te gaan leven door mee te doen aan een challenge. In een filmpje dat ze op haar Facebookpagina heeft gedeeld is te zien hoe deelnemers het hebben ervaren.

Geen kinderliedjes voor het 2-jarig zoontje van Chantal Janzen. Bobby zong de Tegelse presentatrice en zangeres wakker met een klassieker van Queen.

Heeft dubbelspecialiste Demi Schuurs uit Nieuwstadt verborgen talenten? Haar tennisraket heeft ze even aan de kant gelegd en in het filmpje is te zien hoe de voetjes van de vloer gaan. Schuurs danst op Thriller van Michael Jackson en doet zelfs de moonwalk.

Door Chantalle Donné

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen