Collectant Longfonds Elsloo, Meers en Maasband maakt zich zorgen om collecte

Afbeelding: De Limburger

Van 11 tot en met 16 mei is de collecteweek van het Longfonds. Vanwege de coronapandemie gaan de collectanten dit jaar niet langs de deuren met de collectebus. De collecte-afdeling in Stein maakt zich zorgen.

Will Pijpers doet een oproep om online te doneren. „Ik en mijn vrouw coördineren in Elsloo, Meers en Maasband de collectanten. Het Longfonds heeft een link aangemaakt zodat je via WhatsApp een donatie kunt versturen. Veel van onze collectanten zien dat niet zitten. Daarom maak ik me zorgen dat er niks binnenkomt”, aldus Pijpers. Doneren kan via de website www.longfonds.nl en door een bedrag te storten op de bankrekening van het Longfonds: NL24 ABNA 0828 5930 43 o.v.v. collecte 2020.

„Het is eigenlijk heel cru”, besluit Pijpers. „Er zijn mensen die blijvende longschade overhouden aan corona. Het Longfonds wil er voor al deze mensen zijn, maar dat wordt ons nu extra moeilijk gemaakt.”

Door Door Redactie

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →
Stein
  1. De artikels worden geladen...