Carnavalsbonden werken aan gezamenlijk advies voor vastelaovend 2021

Massaliteit bij carnaval. Afbeelding: Archieffoto Peter Schols

De Bond van Carnavalsverenigingen in Limburg (BCL) en de Samewirkende Limburgse Vastelaovesvereniginge (SLV) slaan de handen ineen voor een gezamenlijk advies aan vastelaovendvierend Limburg en voor het uitwerken van scenario’s voor carnaval van 2021.

Alle carnavalsverenigingen worden opgeroepen hun vragen en suggesties de komende twee weken te sturen naar coronavragen@bcl-limburg.nl of info@slv-limburg.nl .

Daarna zal – op basis van de aard van de vragen – een werkgroep uit SLV- en BCL-gelederen worden samengesteld om de vragen te bundelen en tot een breed gedragen advies en mogelijke scenario’s voor vastelaovend 2021 te komen.

Door onze verslaggever

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen