Paul McCartney blaast optreden Goffertpark af

Bron © AD

Paul McCartney. Afbeelding: EPA

Muzieklegende Paul McCartney komt niet meer naar Nederland voor zijn concert in het Nijmeegse Goffertpark. Op zijn website laat de ex-Beatle weten dat hij zijn Europese tournee vanwege de coronacrisis moet annuleren.

In een verklaring laat Paul weten te balen van de beslissing die met het oog op de huidige omstandigheden wel genomen moest worden. ‘We keken er erg naar uit om jullie allemaal te zien deze zomer voor iets wat ongetwijfeld erg leuk had geweest. De band en ik vinden het erg jammer dat we niet kunnen komen, maar het zijn ongekende tijden en het welzijn en de veiligheid van iedereen gaat voor.’

Het was niet mogelijk om een vervangende datum te vinden voor het optreden dat op vrijdag 29 mei gepland stond. Toch kijkt Paul opgewekt uit naar de toekomst. ‘Ik hoop dat jullie gezond blijven en we kijken uit naar betere tijden. We will rock you again.

Door Redactie

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →