Keeper Muyters keert niet meer terug bij Roda

Afbeelding: De Limburger/Bas Quaedvlieg

Doelman Tom Muyters keert niet meer terug bij Roda JC. De 35-jarige keeper heeft een aflopend contract in Kerkrade.

Roda hervatte deze week de trainingen in aangepaste vorm. Muyters was daar niet bij. In overleg is besloten dat hij zich op zijn toekomst buiten Kerkrade mag gaan richten, bevestigt technisch directeur Jeffrey van As. Muyters kwam in de zomer van 2018 naar Roda JC. Vlak voor het stilleggen van de competitie verloor hij zijn basisplaats aan Radomir Novakovic.

Vliegverkeer

Ook sommige andere spelers ontbraken deze week op het trainingsveld. Zo konden spitsen Ivan Prtajin (aflopend contract) en Iké Ugbo (einde huurperiode) vanwege het door de coronacrisis ingeperkte vliegverkeer nog niet terug naar Nederland vliegen. Of beide spelers überhaupt terugkeren, is niet duidelijk. Ook verdediger Richard Jensen is nog niet terug in Nederland. De Fin, eveneens in het bezit van een aflopend contract, vertrok na het afbreken van de competitie naar een eilandje in zijn geboorteland. De verwachting is dat hij volgende week weer aansluit, zo laat Van As weten.

Door Onze verslaggever

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen