Vrachtwagen komt op tegenovergestelde rijbaan terecht: twee mensen raken gewond

Afbeelding: Track’88

Bij een ongeluk op de Bundesstraße 221 tussen Wildenrath en Arsbeck, vlak over de Duitse grens bij Vlodrop, zijn dinsdagochtend twee mensen lichtgewond geraakt.

Een 23-jarige Nederlander reed met zijn vrachtwagen vanuit Wildenrath richting Arsbeck. In een bocht naar links kwam de oplegger door nog onbekende reden op de tegemoetkomende rijstrook terecht.

Een 49-jarige bestuurder van een jeep uit het Duitse Wegberg kon de oplegger niet meer ontwijken. Door de harde klap raakte de jeep van de weg en brak het voertuig door de vangrail. De 49-jarige bestuurder en 18-jarige bijrijder raakten lichtgewond. Ze zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd. De B221 was in beide richtingen urenlang afgesloten voor het verkeer. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen