Benefietwedstrijd met oud-profs dit jaar niet naar Kessel

Tijdens de eerste editie van de benefietwedstrijd waren onder andere Bert van Marwijk, Mark van Bommel en Boudewijn Zenden aanwezig. Afbeelding: Kiwanis Club Peel en Maas

De geplande benefietwedstrijd met oud-profvoetballers in Kessel gaat dit jaar niet door.

Organisator Kiwanis Club Peel en Maas blaast de wedstrijd af vanwege het coronavirus. Op 22 juli stond de tweede editie van de benefietwedstrijd op de planning. Vorig jaar deden onder andere Mark van Bommel, Boudewijn Zenden, Dirk Marcellis, Luc Nillis en Kevin Hofland mee. Sef Vergoossen en Bert van Marwijk stonden voor de groep. Die laatste had voor dit jaar ook weer toegezegd. Tijdens de vorige editie werd acht duizend euro opgehaald dat aan het Jeugdfonds Sport Limburg werd gedoneerd.

Door Koos Vaes

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Peel en Maas