Rudolph’s Bakery keert terug op 24Kitchen

Bron © AD

Rudolph van Veen, één van de meest bekende tv-chefs van Nederland, keert terug op televisie. Vanaf 18 mei is de meesterkok weer elke werkdag te zien op 24Kitchen. Van Veen gaat voor de zender een nieuwe reeks van zijn programma Rudolph’s Bakery maken, waarin hij lekkernijen maakt en zijn passie met Nederland deelt.

Van Veen gaat in het nieuwe seizoen aan de slag met makkelijke recepten zoals smakelijke koeken en cakes die je in een handomdraai op tafel zet. Ook waagt hij zich aan feestelijke taarten, hartige baksels en desserts. Van een Parijse vanille-aardbeientaart, Franse tompoucen, Slivovitsj Torta tot een Italiaanse Zuppa Inglese: Van Veen maakt voor ieder wat wils.

De tv-kok is erg enthousiast over zijn terugkeer op 24Kitchen. ,,De afgelopen periode heb ik zó vaak gehoord; we missen je op tv! Ik vind het erg leuk dat de Bakery weer open is, met volop nieuwe inspiratie voor iedereen die van bakken houdt!” aldus Rudolph van Veen.

Door Maxime Segers

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →