Showbizz-rubriek

Lieke Martens helemaal klaar met gezwoeg zonder bal

Foto ter illustratie. © Getty Images

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de bijzondere en opvallend berichten van BL’ers op social media.

Chantalle Donné

De Weertse acteur en zanger Matheu Hinzen blies dinsdag veertien kaarsjes uit. De felicitaties stroomden via zijn social mediakanalen binnen.

Een zwanenhals, waterslot of sifon wordt gebruikt als verbinding tussen een wasbak en de directe afvoer. De Venlose realityster Louisa Janssen komt even niet op de naam en dat levert hilarische beelden op.

Coronaproof liedjes maken: zo doet zangeres Suzan Seegers uit Melick dat.

Op tijd het bed induiken komt niet meer voor in het woordenboek van zangers en presentatrice Chantal Janzen. Op haar Facebookpagina deelt de Tegelse een internetmeme wat haar situatie laat zien met zoontje Bobby.

Twintig jaar geleden werd het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade gebouwd. Roda JC deelt enkele bouwfoto’s op de Facebookpagina van de club. Wat is de mooiste herinnering die jij hebt aan de voetbaltempel?

Oranje Leeuwin Lieke Martens was he-le-maal klaar met dat gezwoeg in een park of bos. De Limburgse greep naar haar telefoon, belde bondscoach Sarina Wiegman op en vroeg of het geen idee was om met alle (buitenlandse) voetbalsters die in Nederland zijn in Zeist te verzamelen om een potje te voetballen. Zo gezegd, zo gedaan.

De Maastrichtse acteur Jon van Eerd vierde deze week zijn liefdesjubileum met zijn man Ton. Al 35 jaar vormen zij een koppel en dertien jaar geleden stapten zij in het huwelijksbootje. Er hangt nog steeds liefde in de lucht!

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws