Actie ‘Lokaal voor Lokaal’ Stein krijgt vervolg

De vouchers. Afbeelding: Lokaal voor Lokaal

De spontane actie van initiatiefnemer en raadslid Paul Thomassen om geld op te halen onder raadsleden ter ondersteuning van de Voedselbank, krijgt een vervolg door een beroep te doen op burgers.

Met de inzamelingsactie ‘Lokaal voor Lokaal’ werd 900 euro opgehaald onder de gemeenteraadsleden. Het doel is om klanten van de Voedselbank van Stein extra te ondersteunen, maar ook de lokale ondernemers. Het ingezamelde geld wordt namelijk omgezet in vouchers ter waarde van 5 euro en verstrekt aan gebruikers van de Voedselbank in Stein. Iedere klant krijgt per week drie vouchers die men vrij kan besteden bij de lokale ondernemers die de actie ondersteunen.

Lees ook: Steinse politiek schenkt klanten Voedselbank vouchers voor lokale winkeliers

De positieve reacties van inwoners en bedrijven heeft Paul Thomassen en raadsleden Guus Peters, Ingrid van Es, Suzanne Cramers en José Ie, die zich inmiddels ook bij de actie hebben aangesloten, doen besluiten een tweede ronde te houden waaraan iedereen kan deelnemen.

Een vrije bijdrage kan worden gedoneerd door een vrije bedrage over te maken naar: P. Thomassen, NL10RABO0114111839, onder vermelding van ‘Lokaal voor Lokaal’. Meer informatie is te verkrijgen via: lokaalvoorlokaalstein@outlook.com

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Stein