Presentatoren Songfestival schitteren in feestelijke outfits: ‘Prachtig’

De outfits van Chantal en Edsilia. Afbeelding: NPO

Chantal Janzen, Jan Smit, Edsilia Rombley en Nikkie de Jager presenteren zaterdagavond dan niet de grote finale van het Songfestival, ze staan wel op de planken voor het alternatief Eurovision: Europa Shine A Light. Hoewel de opzet totaal anders is, is er niet bespaard op de feestelijke outfits van de presentatoren. ‘Wat zien jullie er prachtig uit’, luiden de complimenten.

Edsilia Rombley maakte haar entree in een donkerblauwe strapless jurk met een grote strik van gaas. Chantal Janzen werd in een roze off-shoulder jurk gehezen met een hoge split en ook de outfit van Nikkie de Jager mag er zijn: de wereldberoemde YouTuber ging voor een bling bling jurk met een sleep tot haar knieën. Jan Smit, die als enige man deel uitmaakt van het presenterende team, werd in een zwart pak gestoken met een wit overhemd daaronder en droeg daarbij een bril met een zwart montuur.

Presentatoren Songfestival schitteren in feestelijke outfits: ‘Prachtig’
Jan Smit Foto: NPO

Geen staande ovatie in de zaal, geen gefluit en geen geklap: het moet voor de presentatoren een rare gewaarwording zijn om in zo’n enorme ruimte het alternatief voor het Songfestival aan elkaar te praten. Desalniettemin kunnen Janzen, Rombley, De Jager en Smit rekenen op veel complimenten op sociale media.

‘Prachtig zijn jullie!’, schrijft voormalig Songfestival-deelnemer en zangeres Sieneke onder de foto die Janzen deelt. Ook andere volgers van de sterren reageren vol lof. ‘Wat zien jullie er mooi uit’ en ‘Jullie zien er fantastisch uit’, is een greep uit de reacties.

Door Maxime Segers

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen