Vrouw gewond bij poging straatroof door vier mannen

De plek waar de vrouw door de mannen werd belaagd. Afbeelding: Facebook politie Weert-Nedeweert

Een vrouw is in Weert gewond geraakt toen ze door vier mannen in een parkje werd aangevallen. De verdachten probeerden het slachtoffer te beroven, maar dit is hen niet gelukt.

De vier mannen vielen de vrouw afgelopen donderdagavond omstreeks kwart voor negen lastig in het parkje aan de Statieberg/Louis Regoutstraat. Ze hadden het voorzien op een aantal spullen van het slachtoffer, maar bleven uiteindelijk met lege handen omdat de vrouw kans zag om te vluchten.

Ze rende weg richting de Stationstunnel en wist zich in veiligheid te brengen. Het is niet duidelijk waar de mannen na de poging tot straatroof naartoe zijn gegaan.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen